Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

SLIM BLACK SOFT STRETCH BERMUDA SHORTS

Velg farge
Svart: Garmentwashed Svart: Garmentwashed
299,- før 599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Komfortabel shorts med stretch for de fleste anledninger. Shortsen har ton-i-ton detaljer og sømmer med sort etikett med logo i livet bak. Passform: Normalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smal silhuett. Kvalitet: Stretch denim i en sort innfarging med høy elastisitet. Vask: Sort grunnfarge i en lett vasket prosess med et rent uttrykk. Modellen på bildet er 190 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

 • Komfortabel shorts med stretch for de fleste anledninger. Shortsen har ton-i-ton detaljer og sømmer med sort etikett med logo i livet bak. Passform: Normalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smal silhuett. Kvalitet: Stretch denim i en sort innfarging med høy elastisitet. Vask: Sort grunnfarge i en lett vasket prosess med et rent uttrykk. Modellen på bildet er 190 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 50% bomull, 19 Polyester, 14% modal, 8% viskose og 3% elastan
  Fargekode: D03
  Artikkelnummer: 7242957

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.