Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

SLIM BLK BERMUDA SHORTS

Velg farge
Blå: Garmentwashed Blå: Garmentwashed
599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dager returrett

Super komfortabel 5-lommers sort denimshorts med stretch.Shortsen har et stilrent uttrykk uten slitasje, ton-i-ton detaljer, sorte sømmer, og sort logo-badge i livet bak. Passform: Normalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smal silhuett. Materiale: 9.25 OZ stretch denim i en sort innfarging med høy elastisitet. Les mer

Mer info

Mer info

Super komfortabel 5-lommers sort denimshorts med stretch.Shortsen har et stilrent uttrykk uten slitasje, ton-i-ton detaljer, sorte sømmer, og sort logo-badge i livet bak. Passform: Normalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smal silhuett. Materiale: 9.25 OZ stretch denim i en sort innfarging med høy elastisitet.

Materialer: 62% bomull, 11% viscose, 25% polyester, 2% elastan
Fargekode: D03
Artikkelnummer: 7246584

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler