Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

SLIM BLU OD BLK. STRETCH BERMUDA SHORTS

Super komfortabel 5-lommers vasket Knit Denim Shorts med stretch. Shortsen har kontrastdetaljer, ton-i-ton sømmer og etikett med logo i livet bak. Passform: Normalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smal silhuett. Kvalitet: Strikket denim med god elastisitet i en mellomblå indigo innfarging overfarget med sort. Vask: Mellomblå grunnfarge i en lett steinvasket prosess med lett slitasjeeffekter og pray på front og bakside. Vasken gir et unikt uttrykk. Modellen på bildet er 190 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Velg farge
Blå: Light Stonewash Blå: Light Stonewash
179,- før 599,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Super komfortabel 5-lommers vasket Knit Denim Shorts med stretch. Shortsen har kontrastdetaljer, ton-i-ton sømmer og etikett med logo i livet bak. Passform: Normalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smal silhuett. Kvalitet: Strikket denim med god elastisitet i en mellomblå indigo innfarging overfarget med sort. Vask: Mellomblå grunnfarge i en lett steinvasket prosess med lett slitasjeeffekter og pray på front og bakside. Vasken gir et unikt uttrykk. Modellen på bildet er 190 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 99% bomull, 1% elastan
  Fargekode: D05
  Artikkelnummer: 7242956

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.