Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600,-

Slim denim bermuda

Velg farge
Blå: Super Stonewashed + Blå: Super Stonewashed +
399,- før 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

5-lommers denimshorts med god elastisitet og 20% resirkulert bærekraftig bomull. Shortsen er supersteinvasket med slitasjeeffekter i front og bak, kontrastdetaljer og brun logo-badge i livet bak. Passform: Ledig setevidde, normal til lav livhøyde og smale ben med en smal silhuett som passer de fleste menn. Materiale: Røff denim i en mellomblå indigo innfarging med komfortabel elastisitet. Les mer

Mer info

Mer info

5-lommers denimshorts med god elastisitet og 20% resirkulert bærekraftig bomull. Shortsen er supersteinvasket med slitasjeeffekter i front og bak, kontrastdetaljer og brun logo-badge i livet bak. Passform: Ledig setevidde, normal til lav livhøyde og smale ben med en smal silhuett som passer de fleste menn. Materiale: Røff denim i en mellomblå indigo innfarging med komfortabel elastisitet.

Materialer: 79% bomull, 20% bomull-resirkulert og 1% elastan.
Fargekode: DAD
Artikkelnummer: 7250018

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler