Gå til innhold
ALLE VARER -30-70% Gjelder ikke Jean Paul.
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

SLIM FIT BLACK BLACK STRETCH SHORTS

Komfortabel 5-lommers shorts med et stilrent uttrykk for de fleste anledninger. Shortsen har sort skinnbadge med logo i livet bak og sorte detaljer. Passform: Normalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smalere silhuett. Kvalitet: Denim i en sort innfarging og med god elastisitet. Vask: Sort grunnfarge i en steinvasket prosess. Vasken gir et unikt uttrykk. Mer

Velg farge
Blå: Stonewashed Blå: Stonewashed
419,- før 599,-
Velg størrelse:
 • Komfortabel 5-lommers shorts med et stilrent uttrykk for de fleste anledninger. Shortsen har sort skinnbadge med logo i livet bak og sorte detaljer. Passform: Normalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smalere silhuett. Kvalitet: Denim i en sort innfarging og med god elastisitet. Vask: Sort grunnfarge i en steinvasket prosess. Vasken gir et unikt uttrykk.

  Materialer: 99% bomull, 1% elastan
  Fargekode: DAA
  Artikkelnummer: 7237718

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.