Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

BISLETT T-SKJORTE

Velg farge
Gul: QAJ Gul: QAJ
89,- før 299,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Batikkmønstret t-skjorte i sommerlige farger. Den myke t-skjorten er i 100% bomull, har print i nakken og rund hals med ribkant. Avslappet passform. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

 • Batikkmønstret t-skjorte i sommerlige farger. Den myke t-skjorten er i 100% bomull, har print i nakken og rund hals med ribkant. Avslappet passform. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: QAJ
  Artikkelnummer: 7243058

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger. Opptil 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.