Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT! Gratis frakt helt hjem!

Cantona Stretch Pique

Klassisk pique i komfortabel stretchkvalitet. Skjorten har polo-krage i kontrastfarge og kneppes med tre knapper. Brodert logo på venstre bryst. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse M. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Blå: Quiet Harbor Blå: Quiet Harbor Rød: Poinciana Rød: Poinciana
699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk pique i komfortabel stretchkvalitet. Skjorten har polo-krage i kontrastfarge og kneppes med tre knapper. Brodert logo på venstre bryst. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 95% bomull og 5% elastane
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7231241

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.