Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Levering på døren! Kjøp for over 1000,- og få FRI FRAKT!

CASUAL T-SKJORTE

T-skjorte i kvalitetsbomull med strukturstrikket vrangbord med kontrast rundt halsen. Rett passform. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Velg farge
Brun: Dune Brun: Dune Blå: Dark Navy Blå: Dark Navy Grønn: Tarmac Grønn: Tarmac
399,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • T-skjorte i kvalitetsbomull med strukturstrikket vrangbord med kontrast rundt halsen. Rett passform. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 100%bomull
  Fargekode: C27
  Artikkelnummer: 7244399

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Kan ikke strykes på applikasjon. Maks 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.