Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr

KARL POLO T-SKJORTE

Velg farge
Blå: Night Sky Blå: Night Sky
199,- før 399,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Stripet t-skjorte med resort krage i behagelig 100% viskose. Polo t-skjorten har stolpe med en knapp, splitter nede i siden og rett avslutning. Avslappet passform. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Mer info

Mer info

Stripet t-skjorte med resort krage i behagelig 100% viskose. Polo t-skjorten har stolpe med en knapp, splitter nede i siden og rett avslutning. Avslappet passform. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium.

Materialer: 100% viskose
Fargekode: EN9
Artikkelnummer: 7243060

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger. Opptil 5% krymp.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler