Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

KJÆRLEIK T-SKJORTE

Velg farge
Blå: Night Sky Blå: Night Sky Blå: Airy Blue Blå: Airy Blue
119,- før 399,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

T-skjorte full av Kjærleik i myk og lett 100% bomull. T-skjorten har rund hals med ribkant og print foran og på ermet. Avslappet passform. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

 • T-skjorte full av Kjærleik i myk og lett 100% bomull. T-skjorten har rund hals med ribkant og print foran og på ermet. Avslappet passform. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 100%bomull
  Fargekode: EOZ
  Artikkelnummer: 7243059

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger. Må ikke strykes på trykket. Maks 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.