Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT! Gratis frakt helt hjem!

Lamonte Pique

Lekker piqueskjorte med klassisk polo-krage som kneppes med to knapper i halsen. Skjorten har brodert logo på venstre bryst. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse S. Les mer

Velg farge
Hvit: Bleach White Hvit: Bleach White Blå: Navy Blå: Navy Blå: Sapphire Blå: Sapphire
599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Ikke på lager i Boysbutikker

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

 • Lekker piqueskjorte med klassisk polo-krage som kneppes med to knapper i halsen. Skjorten har brodert logo på venstre bryst. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: 100
  Artikkelnummer: 8040002

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.