Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

MAGNUS T-SKJORTE

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White
89,- før 299,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

T-Skjorte i bomull med rund hals med rib kant og friskt print på bryst og rygg. Rett passform. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

 • T-Skjorte i bomull med rund hals med rib kant og friskt print på bryst og rygg. Rett passform. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 100%bomull
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7244531

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Kan ikke strykes på trykket. Opptil 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.