Gå til innhold
ALLE SALGSVARER -50-70%
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

MANTOVA T-SKJORTE

T-Skjorte med klassisk V-hals og kort erm. T-skjorten har trefarget dekorbånd inne i nakken, og ett lite broderi på brystet. Normal passform. Den grå varianten er melert, mens, de andre er ensfarget. Mer

Velg farge
Blå: Dark Sapphire Blå: Dark Sapphire Grå: Antarctica Grå: Antarctica Rosa: Tawny Port Rosa: Tawny Port
99,- før 299,-
Velg størrelse:
 • T-Skjorte med klassisk V-hals og kort erm. T-skjorten har trefarget dekorbånd inne i nakken, og ett lite broderi på brystet. Normal passform. Den grå varianten er melert, mens, de andre er ensfarget.

  Materialer: 64% bomull, 36% polyester
  Fargekode: EO9
  Artikkelnummer: 7237271

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger. Maks 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.