Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

PERFEKT T-SKJORTE

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White
89,- før 299,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Perfekt Pride t-skjorte med print foran i myk og lett 100% bomull. T-skjorten har rund hals med ribkant og avslappet passform. Modellen er 183 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

 • Mer info

  Perfekt Pride t-skjorte med print foran i myk og lett 100% bomull. T-skjorten har rund hals med ribkant og avslappet passform. Modellen er 183 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 100%bomull
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7243036

  Vask og vedlikehold

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger. Må ikke strykes på trykket. Maks 5% krymp.

  Frakt og retur

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.