Gå til innhold
UTVALGTE JAKKER -500,-
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

SMÆSJBALL T-SKJORTE

Oversized T-skjorte i lett og behagelig bomullskvalitet. Smæsjball T-skjorte i hvitt har ett mangefarget print på brystet, og de to andre variantene har 3D print  på brystet som en tribute til 90 tallets favoritt ballspill.  Mer

Velg farge
Grønn: Greener Pastures Grønn: Greener Pastures Grå: Flint Stone Grå: Flint Stone Hvit: Bright White Hvit: Bright White
299,-
Velg størrelse:
 • Oversized T-skjorte i lett og behagelig bomullskvalitet. Smæsjball T-skjorte i hvitt har ett mangefarget print på brystet, og de to andre variantene har 3D print  på brystet som en tribute til 90 tallets favoritt ballspill. 

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: I7H
  Artikkelnummer: 7237276

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Skånevask maks 30º. Vaskes med tilsvarende farger. Maks 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.