Gå til innhold
Rask levering 30 dagers returrett Gratis retur

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

SURFSIDE T-SKJORTE

Sommerlig t-skjorte med palme printet innside i myk 100% bomull. T-skjorten har rundet halsåpning med smal kant, brystlomme og avslappet passform. Modellen på bildet er 190 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Velg farge
Hvit: Cloud Dancer Hvit: Cloud Dancer
149,- før 299,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Sommerlig t-skjorte med palme printet innside i myk 100% bomull. T-skjorten har rundet halsåpning med smal kant, brystlomme og avslappet passform. Modellen på bildet er 190 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 100%bomull
  Fargekode: O77
  Artikkelnummer: 7243103

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Strekkes i fasong

  Vaskes med tilsvarende farger. Maks 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.