Gå til innhold
Bytterett på julegaver t.o.m 15 Januar
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT HELE UKEN

UVISS T-SKJORTE

Velg farge
Blå: Riverside Blå: Riverside
89,- før 299,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Mønstret t-skjorte i spreke farger. Den myke t-skjorten er i 100% bomull, har rund hals med smal kant og avslappet passform. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Mer info

Mer info

Mønstret t-skjorte i spreke farger. Den myke t-skjorten er i 100% bomull, har rund hals med smal kant og avslappet passform. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: EOT
Artikkelnummer: 7243061

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger. Må ikke strykes på trykket. Opptil 5% krymp.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler