Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Levering på døren! Kjøp for over 1000,- og få FRI FRAKT!

VILNIUS POLO

Jersey pique trøye i myk melert bomullsblanding med ton i ton knapper på stolpen. Den kortermede trøyen har klassisk ribbestrikket polokrage og ribkant på ermet. Modellen er 184 cm høy og bruker str M. Les mer

Velg farge
Brun: Fossil Brun: Fossil Blå: Blue Nights Blå: Blue Nights Grå: BC02 Grå: BC02
119,- før 399,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Jersey pique trøye i myk melert bomullsblanding med ton i ton knapper på stolpen. Den kortermede trøyen har klassisk ribbestrikket polokrage og ribkant på ermet. Modellen er 184 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 60% bomull, 40% polyester
  Fargekode: EGR
  Artikkelnummer: 7242398

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes med tilsvarende farger. Opptil 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.