Gå til innhold

FRI FRAKT! Handle for 1000,- og få gratis frakt helt hjem!

Cliff Melange Ryggsekk

Romslig melert sekk med glidelåslukning, håndtak og regulerbare remmer. Sekken har en stor utvendig glidelåslomme, og en god lomme innvendig. Sekken er forsterket nederst med kraftig imitert skinn, har logo emblem og mønstret kontrast av-foring. Les mer

Velg farge
Grå: Frost Gray Grå: Frost Gray
799,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Romslig melert sekk med glidelåslukning, håndtak og regulerbare remmer. Sekken har en stor utvendig glidelåslomme, og en god lomme innvendig. Sekken er forsterket nederst med kraftig imitert skinn, har logo emblem og mønstret kontrast av-foring.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: I5V
  Artikkelnummer: 7235212

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Håndvask maks temperatur 30º /Vaskes for hånd

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.