Gå til innhold
Bytterett på julegaver t.o.m 15 Januar
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT HELE UKEN

Jake Morgenkåpe

Velg farge
Grå: Magnet Grå: Magnet
399,- før 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Behagelig morgenkåpe i 100% bomull med vaffelstruktur. Morgenkåpen har ton i ton broderi i nakken, god lommer og løst knytebelte i livet. Rett passform og god lengde ca til midt på leggen. Les mer

Mer info

Mer info

Behagelig morgenkåpe i 100% bomull med vaffelstruktur. Morgenkåpen har ton i ton broderi i nakken, god lommer og løst knytebelte i livet. Rett passform og god lengde ca til midt på leggen.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: IEL
Artikkelnummer: 7248345

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Strekkes i fasong

Vaskes med tilsvarende farger.

5% krymp

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler