Gå til innhold

FRI FRAKT! Få gratis frakt helt hjem!

Swordfish Boxershorts

Sommerlig mønstret boxershorts i elastisk bomull for god komfort og passform. Boxeren er i blåtoner og har bred behagelig strikk i livet med logo. Les mer

Velg farge
Blå: Nebulas Blue Blå: Nebulas Blue
199,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Sommerlig mønstret boxershorts i elastisk bomull for god komfort og passform. Boxeren er i blåtoner og har bred behagelig strikk i livet med logo.

  Materialer: 95% bomull, 5% elastane
  Fargekode: EOV
  Artikkelnummer: 7243382

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.