Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT! Gratis frakt helt hjem!

Trainer Melange Bag

Romslig trenings-bag i robust melert canvas. Kraftige bæreremmer og glidelåslukning. Bagen har lekkert for og innvendig lomme med glidelås. Praktisk ytterlomme på siden med logo emblem og mønstret kontrast avforing. Les mer

Velg farge
Grå: Frost Gray Grå: Frost Gray
799,-
Velg størrelse:

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

 • Romslig trenings-bag i robust melert canvas. Kraftige bæreremmer og glidelåslukning. Bagen har lekkert for og innvendig lomme med glidelås. Praktisk ytterlomme på siden med logo emblem og mønstret kontrast avforing.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: I5V
  Artikkelnummer: 7235213

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Håndvask maks temperatur 30º /Vaskes for hånd

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.