Gå til innhold
Rask levering 30 dagers returrett Gratis retur

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

WEEKENDTUR I PINSEN

Er du usikker på hva du skal pakke med deg på en weekendtur i pinsen? Vi har det du trenger for en weekend på camping, stranden eller i storbyen.

PÅ CAMPING

imageovfhp.png

Hvis du har planlagt en tur på camping, så har du garantert sett for deg en helg med avslappende stemning, øl og grillings. Du vil nok pakke med deg en bag med komfortable, men kule klær. En skjorte som aldri går ut av mote er rutete skjorte. Rutete skjorte er en klassiker og Henry Choice varianten kommer i to fargekombinasjoner – rød og blå. Kombiner den med en cargo shorts, så du kan putte småting i lommene. Pakk gjerne med deg en joggebukse og genser. Og for all del, ikke glem å kjøp grillmat. Grillings er en absolutt must på campingtur. Bon Appetit.

PÅ STRANDEN

imagexjp0r.png

Er du så heldig og kan dra bort til et varmere strøk for å nyte sol og strand, så har vi gode anbefalinger og et lett antrekk å ta med. Badeshortsene fra Jean Paul er perfekt å ta med og vi har et godt utvalg av friske farger og mønster. Match den til en t-skjorte for et komplett antrekk. I bagen anbefaler vi deg å pakke med solkrem, sandaler, håndkle og lette plagg som kan passe en fin dag på stranden. Bagen trenger ikke å bli så fullstappet hvis du pakker de rette tingene. Er par shorts, noen t-skjorter og lette kortermet linskjorter til ettermiddag og kvelds. Da er du er klar for en helg på stranda.  

I EN STORBY

image1c9eh.png

Vi, nordmenn elsker å reise. For noen par dager i en storby, trenger du ikke mye, men de rette plaggene. En lett hvit pique kan brukes til dagsturer rundt i byen og hyggelig middag senere på dagen. Kombiner den med en shorts med litt detaljer som kan brukes til forskjellige overdeler. Husk et par komfortable sko. Det blir alltid ekstra skritt på telleren når man er på tur i en storby. Oftest er det varmere i lufta andre steder enn Norge, så ikke glem å pakk med deg noen par lin skjorter – som puster mer og er lett på kroppen. Shortsen er veldig fin å kombinere med Harper skjorten fra Henry Choice. God tur!

SHOP STILEN

Weekendtur i pinsen

SHOP STILEN