Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

ANTREKKET TIL SOMMERFERIEN

Er du usikker på hva du skal pakke med deg i sommer? Vi har det du trenger for en ferietur til storbyen, stranden eller hytta.

Nå nærmer det seg ferietid for de fleste av oss! Selv om sommeren kanskje ikke blir helt slik du hadde planlagt har du mulighet til å kose deg på ferieturer hjemme i Norge i sommer. Boys of Europe har plaggene du bør pakke med deg i kofferten for å holde stilen og komforten hele ferien, uansett om du skal på en langhelg i en storby, en tur på hytta eller slappe av på stranda.

PAKK KOFFERTEN TIL STORBYFERIEN

Er det storbyferien som lokker har du kanskje planlagt avslappende turer i byen, litt sightseeing og en middag på kvelden. Da er det lurt å pakke allsidige plagg som fungerer fint til flere anledninger, både dag og kveld. En klassisk skjorte og chinos er aldri feil. Ta med en jakke som passer like fint på dagen som på kvelden og du er klar til enhver anledning.

PAKK BAGEN TIL HYTTETUREN

Kanskje skal du på den etterlengtede hytta i sommer. Da bør du pakke kofferten med sporty, komfortable og praktiske klær. Pakk gjerne en hettegenser og myke bukser til late kvelder. På de varmere dagene er en behagelig shorts god å ha. Da får du en sporty og avslappet stil som også fungerer like ute på tur på fjellet som på sofaen inne.

Hyttetur med sweat

PAKK TIL STRANDTUREN

Hvis godværet holder seg har du mest sannsynlig store planer om å trekke til stranda denne sommeren. I tillegg til badeshorts kan det være greit å ha med seg et antrekk man kan slenge på seg for å innta lunsjen eller gå en liten runde. Lette plagg som shorts, t-skjorte og en kortermet skjorte du kan slenge utenpå er perfekt.

Antrekket til sommerferien

SHOP STILEN