Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

ANTREKKET TIL PÅSKEFERIEN

Er du usikker på hva du skal pakke med deg? Vi har det du trenger for en hyttetur på fjellet, eller en ferietur til storbyen.

Påsken står for dør, og det nærmer seg ferietid for mange av oss. Boys of Europe har plaggene du bør pakke med deg i bagen for å holde stilen og komforten hele ferien, uansett om du skal på en langhelg i en storby, en tur på hytta eller slappe av på stranda.

PAKK KOFFERTEN TIL STORBYFERIEN

Er det storbyferien som lokker har du kanskje planlagt avslappende turer i byen, litt sightseeing og en middag på kvelden. Da er det lurt å pakke allsidige plagg som fungerer fint til flere anledninger, både dag og kveld. En klassisk skjorte og chinos er aldri feil. Ta med en jakke som passer like fint på dagen som på kvelden og du er klar til enhver anledning.

PAKK BAGEN TIL HYTTETUREN

Kanskje skal du på hyttetur. Da bør du pakke kofferten med sporty, komfortable og praktiske klær. Pakk gjerne en hettegenser og myke bukser til late kvelder. Da får du en bag fylt med sporty og avslappet klær som også fungerer like ute på tur på fjellet som på sofaen inne.

Antrekket til sommerferien SHOP STILEN

Rodrigue Bag GOH
-50%

Jean Paul Rodrigue Bag

499,- før 999,-
Emanuele skjorte O77

Mr. Capuchin Emanuele skjorte

799,-