Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM AV BOYS MEMBERSHIP CLUB | LES MER HER »
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Plaggene du trenger i påskeferien

Vi gjør deg klar til påsketuren

Nå nærmer det seg påske og ferietid! Boys of Europe har plaggene du bør pakke med deg i kofferten for å holde stilen og komforten hele ferien, uansett om du skal på en langhelg i en storby, en tur på et spahotell eller en fjelltur på hytta.

PAKK KOFFERTEN TIL STORUBYFERIEN

Er det storbyferien som gjelder bør du pakke kofferten med allsidige plagg som fungerer fint til flere anledninger, både dag og kveld. Om du har planlagt avslappende turer i byen, sightseeing, eller noen drinker kombinert med en fin middag, er en klassisk skjorte og chinos aldri feil. Ta med en jakke som passer like fint på dagen som på kvelden og du er klar til enhver anledning.

Antrekk til storbyferie

Vi har samlet noen enkle tips du til hvordan du kan brette skjorten slik at den holder seg like fint hele ferien.

PAKK KOFFERTEN TIL SPAHOTELLET

Venter en avslappende helg på et spahotell deg denne ferien bør du pakke komfortable plagg. En enkel t-skjorte og din favorittsweat, som for eksempel hettegenser eller bukse, er perfekt. Pakk med et par enkle jeans og en skjorte om du skal spise middag på en restaurant på kvelden.

Antrekk til spaturen

PAKK BAGGEN TIL HYTTETUREN

Er det fjellet og hytta som kaller denne påsken bør du pakke kofferten med sporty, komfortable og praktiske klær, i tillegg til gode ytterjakker som beskytter mot vær og vind. Turen fylles ofte av skiturer, afterski og late kvelder. Pakk gjerne en hettegenser med oppdaterte detaljer kombinert med dine favorittjeans for å være klar til afterski. Da får du en sporty og avslappet stil som også fungerer like godt i sofaen for de rolige kveldene.

Antrekk til hyttetur

Påskefavoritter Shop stilen