Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM AV BOYS MEMBERSHIP CLUB | LES MER HER »
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

5 FAVORITTER

Vi har samlet våre fem høstfavoritter

Høsten representerer en ny start for mange. Folk har vært på ferie og nullstilt seg, klare for å komme tilbake på jobb. Noen begynner på skolen igjen.
En ny sesong starter, som gjerne betyr å pakke bort lett sommertøy og ta frem litt tykkere plagg.
August er en fin overgangsmåned der høsten sakte, men sikkert kommer krypende inn. Butikkene fylles opp med deilige høstnyheter og et nytt fargespekter kommer frem. Vi har samlet fem høstfavoritter. 

1

DAMMERS GENSER

Dammers genser er tilbake i 6 nye farger. Den er en lett strikket populær genser som kan brukes til mye. Vi bytter ut sterke farger med dype høst toner som er fine til jeans og chinos. Dammers genser en fin genser å ha i skapet da det er et plagg som kan brukes over en skjorte for et mer pyntet uttrykk, samtidig som du kan bruke den som en lett genser alene for et mer avslappet antrekk.

DAMMERS GENSER
2

EKSTRAORDINÆR T-SKJORTE

Man kan aldri ha for mange t-skjorter i skapet og de som har hatt en Ekstraordinær t-skjorte før kjenner til den myke kvaliteten og gode passformen. I høst kommer den i fire sesongriktige farger.

EKSTRAORDINÆR T-SKJORTE
3

SLIM CHINO

Slim Chino fra Mr. Capuchin er en klassisk chinos som passer de fleste kroppsfasongene. Det er en bukse som kan brukes til mange anledninger. Med en børstet finish føles den eksklusiv, samtidig som den er behagelig på.

SLIM CHINO
4

CORD TRUCKER JAKKE

En av høstens nyheter er den trendy truckerjakken Cord fra Henry Choice. Herrejakken har et mykt pilefôr på innsiden som gjør den myk og varm. En kul og avslappet jakke som er vår favoritt denne høsten.

CORD TRUCKER JAKKE
5

SLIM WILL

Slim Will fra Henry Choice er en av våre mest solgte passformer og vi har den i et bredt utvalg av vasker. Den har en romslig setevidde, normal livhøyde og smale ben som gjør at den passer de fleste kroppsfasongene. Den har god stretch som gjør at den er ekstra komfortabel på kroppen.
SLIM WILL

5 FAVORITTER SHOP NÅ