Gå til innhold
Rask levering 30 dagers returrett Gratis retur

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

5 FAVORITTER

Vi har samlet våre fem høstfavoritter

Høsten representerer en ny start for mange. Folk har vært på ferie og nullstilt seg, klare for å komme tilbake på jobb. Noen begynner på skolen igjen.
En ny sesong starter, som gjerne betyr å pakke bort lett sommertøy og ta frem litt tykkere plagg.
August er en fin overgangsmåned der høsten sakte, men sikkert kommer krypende inn. Butikkene fylles opp med deilige høstnyheter og et nytt fargespekter kommer frem. Vi har samlet fem høstfavoritter. 

1

DAMMERS GENSER

Dammers genser er tilbake i 6 nye farger. Den er en lett strikket populær genser som kan brukes til mye. Vi bytter ut sterke farger med dype høst toner som er fine til jeans og chinos. Dammers genser en fin genser å ha i skapet da det er et plagg som kan brukes under en skjorte til et finere plagg, samtidig som du kan bruke den som en lett genser til et litt mer avslappet antrekk.
DAMMERS GENSER
2

EKSTRAORDINÆR T-SKJORTE

Man kan aldri ha for mange t-skjorter i skapet og de som har hatt en Ekstraordinær t-skjorte før kjenner til den myke kvaliteten og gode passformen. I sommer solgte vi den i fire farger, nå er den tilbake i seks gode farger.
EKSTRAORDINÆR T-SKJORTE
3

SLIM CHINO

Slim Chino fra Made by Monkeys er en klassisk chinos som passer de fleste kroppsfasongene. En bukse som kan brukes til mange anledninger. Med en børstet finish føles den eksklusiv, samtidig som den er behagelig på.
SLIM CHINO
4

PLUMA JAKKE

En av høstens nyheter er den lette dunjakken, Pluma jakke fra Made by Monkeys. Herrejakken kommer i to farger, sort og grå. Fyllet i jakken er 90% andedun og 10% fjær som gjør at den er varm og vindtett. En anvendelig jakke som kan brukes til mange anledninger.
PLUMA JAKKE
5

SLIM WILL

Slim Will fra Henry Choice er en av våre mest solgte passformer og vi har den i et bredt utvalg av vasker. Den har en romslig setevidde, normal livhøyde og smale ben som gjør at den passer de fleste kroppsfasongene. Den har god stretch som gjør at den er ekstra komfortabel på kroppen.
SLIM WILL
5 FAVORITTER

SHOP NÅ