Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

VÅRE FEM FAVORITTJULEGAVER

Se våre beste tips for julegaver

Det er aldri for tidlig å tenke på julegaveønsker og i en hektisk førjulstid er det lurt å være tidlig ute. Vi gjør det lett for deg å finne ut hva du skal legge under juletreet. Nå har vi samlet våre beste julegavetips slik at du kan klikke hjem den perfekte gaven. Vi har alt du trenger til innekos, feiring og hygge denne julehøytiden. Finn en julegave som varmer, er behagelig eller praktisk. Fra alle oss; en riktig god jul!

 

JULEGAVETIPS

SHOP NÅ

1

MYKE GENSERE

Gi en gave som varmer denne julen. En myk genser er perfekt for avslappende dager i sofaen og på familiemiddagen. Vi har flere farger og modeller å velge mellom slik at du lett finner din favoritt!

SHOP NÅ
2

KLASSISKE SKJORTER

Denne julen vil vi gjerne pynte oss og være komfortabel på en gang. Vi har flere behagelige skjorter som fint kan brukes til fest og på en avslappet middag. Velger du en tidløs skjorte er han klar for enhver anledning. Gå for flannelkvalitet for ekstra komfort.

SHOP NÅ
3

LUER OG SKJERF

Et lunt skjerf og en varm lue er en gave som passer de fleste og er perfekt når kulden kommer. Hos oss finner du tidløse skjerf og luer som han kan bruke igjen sesong etter sesong.

SHOP NÅ
4

BEHAGELIGE TØFLER

Hva er vel mer perfekt under juletreet enn et par med myke tøfler i sausekinn? De holder føttene varme, er perfekte gjennom juleferien og kan til og med gjøre nytten under hjemmekontoret.

SHOP NÅ
5

KOMFORTABELT UNDERTØY

Et klassisk gavetips som er perfekt til han som har alt, er selvfølgelig det lille under! Vi har et godt utvalg behagelige boxershorts og sokker med festlige eller klassiske mønster slik at du kan velge akkurat det du vil ha.

SHOP NÅ
SHOP HER

JULEGAVETIPS

Matz Boxer EGA Matz Boxer EGA
S M L XL XXL

Jean Paul

Matz Boxer

199,-
Wilhelm Boxer EGJ Wilhelm Boxer EGJ

Jean Paul

Wilhelm Boxer

199,-