Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM AV BOYS MEMBERSHIP CLUB | LES MER HER »
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

KLASSISKE SKJORTER SOM PASSER TIL ALT

Dette er skjortene du trenger

Har du en allsidig skjorte i skapet er det lett å kle seg til livets mange anledninger. Vi hjelper deg med å finne den perfekte skjorten!

En skjorte er nok det vanligste plagget i mannens garderobe. Det er kanskje også det mest allsidige. En skjorte er et plagg det virkelig lønner seg å investere i. Hvis du velger den rette kan den kan brukes til de fleste anledninger.

HVIT SKJORTE

Den klassiske hvite skjorten er en sikker vinner til de fleste anledninger. Den kan gi antrekket et elegant og rent uttrykk, og er også fin å kombinere med cardigans i tillegg til blazere. Med en hvit skjorte er du sikret og har alltid et plagg du trygt kan bruke.

Hvit skjorte

BLÅ SKJORTE

Den blå skjorten kommer i flere nyanser og blir aldri feil. Den passer fint sammen med jeans og en genser, eller med en dress for mer festlige lag. Blå er en tidløs farge og ønsker du en skjorte du virkelig kan bruke på jobb, til middag, på fest og til hverdags er dette skjorten du bør gå for.

Blå skjorte

DENIMSKJORTE

Denim er et materiale som aldri går av moten. Det kommer igjen sesong etter sesong, i flere typer vask og nyanser. Dette er kanskje ikke skjorten du vil bruke til fest, men det er fortsatt mulig å dresse den litt opp for en middag i tillegg til å være en flott hverdagsskjorte. Den passer fint til deg som ønsker å gi antrekket litt mer struktur.

Denimskjorte

MØNSTRET SKJORTE

En mønstret skjorte gir stilen et ekstra uttrykk og noen ganger skal det ikke mer til for å løfte hele antrekket. Varier mønstre ut i fra anledning. Et pent blomstermønster vil  gi et mer dresset uttrykk og passe bedre på fest. En rutete skjorte gir kanskje en mer avslappet stil. Her kan du leke deg frem til det du foretrekker.

Mønstret skjorte

OXFORD-SKJORTE

Oxford-skjorten er laget med et materiale som er vevet på en spesiell måte som gir stoffet et solid og grovere uttrykk. Skjorten er behagelig å ha på i tillegg til at stoffet er meget holdbart. Denne kvaliteten er veldig populær og vi får stadig inn nye farger slik at du lett vil finne din favoritt. Denne skjorten har et litt mer sporty og avslappet uttrykk.

Oxford skjorte

Alle skjorter samlet

BOYSGUIDE LES MER