Gå til innhold
Rask levering 30 dagers returrett Gratis retur

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

HER ER HØSTJAKKENE DU TRENGER!

Bare fordi det er kaldt ute, så betyr det ikke at du trenger å være det.

Vi har sesongens jakker til alle anledninger. Det er på tide å investere i en ny høstjakke. Vi har godt utvalg av høstjakker som er fine til alle anledninger og vil holde deg varm gjennom høsten.

Fakta om våre tekniske jakker: 

3M Thinsulate vattering betyr at de ekstremt tynne mikrofibrene fanges opp og holder på kroppsvarmen, slik at kroppens varmetap blokkeres . Fukten transporteres ut av plagget, slik at man ikke opplever den som klam.

Hvis en jakkke er vannavisene og med god pusteevne da har den en vannsøyle på 3000 og pusteevnen på 3000 mvp. Dun spenst på 550 betyr at dunen har god spenst og evne til å utvide seg, som da gir en god isoleringsevne.

VÅRE FAVORITTER

HØSTENS JAKKER

1

PARKAS

Element parkas fra Henry Choice er en komfortabel jakke med god isolering og lengde. Kommer i tre fine høstfarger - rustrød, olivengrønn og blå.
PARKAS
2

DEN KLASSISKE FRAKKEN

Den klassiske frakken er et must i skapet. Du kan ha den til både finere anledninger og til hverdags. La deg inspirere av hvordan vi har brukt den på bildet og kombinere den med en hettegenser for en trendy look.
DEN KLASSISKE FRAKKEN
3

TEKNISK ALLVÆRSJAKKE

Den tekniske allværsjakken fra Jean Paul er en varm og vindtett jakke som passer det norske været. Perfekt for en dag i byen, samtidig som den også kan brukes til en tur på fjellet. Kommer nå i friske farger - gul, oransje og blå.
TEKNISK ALLVÆRSJAKKE
4

BOBLE PARKAS

Boble Parkas fra Wos Not Wos er en god jakke å pakke seg inn når det er kaldt ute.
BOBLE PARKAS
5

DUNPARKAS MED FUSKEPELS

Den tekniske parkasen til Jean Paul holder deg varm gjennom den kalde vinteren.
DUNPARKAS MED FUSKEPELS
6

DEN STILRENE FRAKKEN

Denne anvendelige frakken er stilren, samtidig som den er vindtett, med 3M Thinsulate vattering og fôr i myk microfleece.
DEN STILRENE FRAKKEN
HØSTJAKKER

SHOP NÅ

BOBLE PARKAS C25 BOBLE PARKAS C25
70%
XS S M L XL XXL

BOBLE PARKAS Wos Not Wos

749,- før 2 499,-