Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM AV BOYS MEMBERSHIP CLUB | LES MER HER »
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

SESONGENS VÅRJAKKER

Spar 500,- på utvalgte vårjakker hos Boys of Europe!

Våren nærmer seg sakte, men sikkert, og det er på tide å pakke vekk store vinterjakker og finne frem lettere jakker igjen. Sesongens vårjakker passer til alle hverdagens anledninger og har et avslappet , sporty utrykk, og kommer i oppdaterte farger som beige og militærgrønn. Hos Boys of Europe finner du et stort utvalg herrejakker.

 

1

Bomberen

Denne jakken er alltid like aktuell og kler de fleste. Den kommer i flere varianter slik at den passer til det meste du har i garderoben.
Bomberen
Bomberjakke
2

Allsidig jakke

Denne klassikeren er tilbake med oppdatert funksjon denne sesongen. Bruk den med begge sider ut. Jakken er perfekt i lag på lag og er perfekt utenpå en varm strikkegenser eller en t-skjorte.

SHOP NÅ
Denimjakke
3

Lettvekt

Ønsker du en jakke som fungerer med det meste er lettvektsjakken perfekt for deg. Den er praktisk, allsidig og kan kombineres med det meste.

SHOP NÅ
Lightweight
4

Dunjakke

En lett og myk dunjakke med smale kanaler er en kjent klassiker. Denne jakken passer de fleste stiler og er perfekt til vårens varierende temperatur da den er både luftig og varm.

SHOP NÅ
Quilted jakke
5

Frakken

Marcello Frakk er vårens flotteste frakk, som både er praktisk og trendy. Den løfter et hvert antrekk og kan brukes for en sporty eller dresset stil.

Frakken
Frakk

Boysguide Les mer