Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Levering på døren! Kjøp for over 1000,- og få FRI FRAKT!

SESONGENS VÅRJAKKER

Jakkene du må ha denne sesongen

Våren nærmer seg sakte, men sikkert, og det er på tide å pakke vekk store vinterjakker og finne frem lettere jakker igjen. Sesongens vårjakker passer til alle hverdagens anledninger og har et avslappet , sporty utrykk, og kommer i oppdaterte farger som beige og militærgrønn. Hos Boys of Europe finner du et stort utvalg herrejakker.

 

1

Bomberen

Denne jakken er alltid like aktuell og kler de fleste. Den kommer i flere varianter slik at den passer til det meste du har i garderoben.
Bomberen
Bomberjakke
2

Denimjakken

Klassikeren i dongeri er tilbake med oppdaterte detaljer denne sesongen. Jakken er perfekt i lag på lag og er perfekt utenpå en varm strikkegenser eller en t-skjorte.
Denimjakken
Denimjakke
3

Lightweight

Ønsker du en jakke som fungerer med det meste er lightweightjakken perfekt for deg. Den er praktisk, allsidig og kan kombineres med det meste. Den er fin å ha under andre jakker på ekstra kalde dager.
Lightweight
Lightweight
4

Quiltet jakke

En quiltet jakke, eller vaffeljakke, er en kjent klassiker. Denne jakken passer de fleste stiler og er perfekt til vårens varierende temperatur da den er både luftig og varm.
Quiltet jakke
Quilted jakke
5

Frakken

Vårens oppdaterte frakk er både praktisk og trendy. Den løfter et hvert antrekk og kan brukes for en sporty eller dresset stil.
Frakken
Frakk
Vårjakker

se vårt utvalg

Boysguide

Les mer