Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr

TRE ANTREKK TIL SKOLESTART

Bli klar til skolestart med sesongens høstnyheter

Skolestart nærmer seg med stormskritt og det er mye man trenger, gjerne et nytt antrekk til skolestart. Det er ekstra gøy å shoppe når det er snakk om høstnyheter med trendy nye farger. Det er mye stilige høstfarger i trendbilde og de plaggene finner du her.

INSPIRASJON SKOLESTART

1

TREFFSIKKER CHINOS

Chinos er alltid treffsikkert. Det er behagelig på og kan så å si brukes til alle anledninger. Style dem med Tenor skjorte som er ekstra myk og stretchy i stoffet, og en myk bomullsjakke når det er litt kaldere ute.
TREFFSIKKER CHINOS
2

SPORTY, MEN CASUAL

Vil du ha et sporty, men casual antrekk, så anbefaler vi dette antrekket fra Henry Choice. Høst kolleksjonen til Henry Choice er inspirert av amerikansk college stil og dette antrekket er ikke bare stilig på, men super behagelig. Et av nyhetene i år er bestselgeren Skinny Stan som kommer i en lett steinvasket vask med mye stretch. Skinny Stan er vår smaleste jeans og en favoritt hos våre kunder. Liker du buksen tettsittende og med god stretch, er dette buksen for deg.
SPORTY, MEN CASUAL
3

BASEPLAGG I TRENDY HØSTFARGER

Wos Not Wos sin høstkolleksjon er fullt av gode baseplagg med fine detaljer i trendy, dype høstfarger. Alle fargene i kolleksjonen kan brukes sammen til å freshe opp et fargerikt antrekk eller tones ned med basefarger som sort og hvitt. En av nyhetene er uten tvil Livets bukse som er en veldig avslappende deilig bukse som ser ut som en penbukse, men er super behagelig på. Buksen kommer i grå og sort og kan brukes til uendelig mange anledninger.
BASEPLAGG I TRENDY HØSTFARGER

Skolestart SHOP STILEN

PARADE GENSER O77

Henry Choice PARADE GENSER

399,-
BONDS CARDIGAN EMW

Henry Choice BONDS CARDIGAN

699,-
FINDO JAKKE C27
S M L XL XXL

Made By Monkeys FINDO JAKKE

799,-