Gå til innhold
Rask levering 30 dagers returrett Gratis retur

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

SOMMERENS MOTETRENDER

Vi har satt sammen fem antrekk med sommerens trender som du trenger i skapet ditt nå!

DENIM SHORTS
Dongeri går aldri av mote. Den kan styles på uendelig mange måter og kan fås i flere vasker, kvaliteter og lengder. En denim shorts kan brukes som et baseplagg til flere anledninger. På bilde har vi valgt å style det med en linskjorte og ensfarget t-skjorte under.

FARGESTERKE PLAGG
Ikke vær redd for å bruke farger! Fargesterke plagg er alltid en hit på sommeren. Skill deg ut på festival med masse farger og mønster. Bryt opp et antrekk med en fargerik shorts til en svart eller hvit t-skjorte.  

CHINOS SHORTS
Chinos har en lang historie bak seg og kommer igjen i shorts variant. Fin å matche med en pique mønstrete skjorte og hvite sneakers til.  Sjekk ut vår Made by Monkeys chinos som er en av våre toppselgere og kommer i seks farger.

MØNSTRET KORTERMET SKJORTE
Det er ingen sommer uten mønster og kortermet skjorte. En kort ermet skjorte kan brukes til mange anledninger og er spesielt fin å bruke på en sommerfest. Finn gjerne en underdel med farger som går igjen i mønsteret

PIQUE
Et finere alternativ til t-skjorten er pique. Det er et komfortabel alternativ til skjorten på fest eller på kontoret. En pique er veldig fin å kombinere med chinos som et stilrent antrekk. Sorrento Pique er en toppselger hos oss og kommer i åtte freshe farger. Til prisen av 399,-

Scroll ned for produkter: