Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
🚨 -20% PÅ ALLE OVERDELER FOR MEDLEMMER | LES MER HER 🚨
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

SOMMERENS MOTETRENDER

Vi har satt sammen fem antrekk med sommerens trender som du trenger i skapet ditt nå!

Jeans shorts

DENIM SHORTS
Dongeri går aldri av mote. Den kan styles på uendelig mange måter og kan fås i flere vasker, kvaliteter og lengder. En denim shorts kan brukes som et baseplagg til flere anledninger. På bilde har vi valgt å style det med en linskjorte og ensfarget t-skjorte under.

Farger striper skjorte

FARGESTERKE PLAGG
Ikke vær redd for å bruke farger! Fargesterke plagg er alltid en hit på sommeren. Skill deg ut på festival med masse farger og mønster. Bryt opp et antrekk med en fargerik shorts til en svart eller hvit t-skjorte.  

Chino shorts

CHINOS SHORTS
Chinos har en lang historie bak seg og kommer igjen i shorts variant. Fin å matche med en pique mønstrete skjorte og hvite sneakers til.  Sjekk ut vår Mr. Capuchin chinos som er en av våre toppselgere og kommer i fem farger.

Mønstret skjorte

MØNSTRET KORTERMET SKJORTE
Det er ingen sommer uten mønster og kortermet skjorte. En kort ermet skjorte kan brukes til mange anledninger og er spesielt fin å bruke på en sommerfest. Finn gjerne en underdel med farger som går igjen i mønsteret

Pique mønster

PIQUE
Et finere alternativ til t-skjorten er pique. Det er et komfortabel alternativ til skjorten på fest eller på kontoret. En pique er veldig fin å kombinere med chinos som et stilrent antrekk. Sorrento Pique er en toppselger hos oss og kommer i åtte freshe farger. Til prisen av 499,-

 

Shop nå Utvalgte sommerfavoritter