Det er lett å se bra ut!

HENRY CHOICE
henry_choice_merke3

Henry Choice ble etablert i 1989 og med over 20års historie er Henry Choice et velkjent norsk merkenavn. Henry Choice fremstår i dag som revitalisert og er helt og holdent dedikert til å tilby jeansmote med høy kvalitet til en fornuftig pris

WOS NOT WOS
merker6

Wos Not Wos står for WithOutStory Not WithOutSoul. Selv om merket ikke har en lang historie, er klærne designet og laget med masse sjel og et stort ønske om å tilby urbane klær med tidsriktig snitt og gode kvaliteter. Dette er kolleksjonen for deg som ønsker å følge med i motebildet, og for den oppmerksomme er det ofte små interessante detaljer på klærne som kan få deg til å trekke på smilebåndene.

MADE BY MONKEYS
merker7

Made by Monkeys ble etablert i 2012 av designere på Sagene i Oslo. Navnet oppsto fra inspirasjon av historien om hvordan mennesket har utviklet seg fra apene, og med fascinasjon for apenes smarthet og lekne atferd kom navnet Made by Monkeys. Med bakgrunn i dette har vi bygget en kolleksjon med klassisk forankring og et moderne snitt, hvor vi blander kvalitet med lekne og smarte innslag. Med klær fra Made by Monkeys kan du kle deg klassisk uten å bli oppfattet som kjedelig.

JEAN PAUL
merker8

Stilen er klassisk, tidløs og preppy, men en fargepalett tilsvarende den du finner på den franske Middelhavskysten. Stilen kalles gjerne “preppy”, og blir kanskje sett på som litt  overfladisk, sossete stil, men Jean Paul har et slektstre, en arv og historie som oser av autentisitet og funksjonalitet. Jean Paul er avslappet, sporty og enkelt, men alltid velkledd.

JP 52
merker9

JP52 er en Jean Paul kolleksjon inspirert av friluftsliv og ekspedisjon. Dette er den «rampete lillebroren» til Jean Paul med et mer rugged og værbitt uttrykk. Kolleksjonen byr på tøffe vasker, badger, broderier og vevde detaljer som gir plaggene det lille ekstra.

TUFTE
2017_10_12-Tufte-Essentials-Hovedbilde

Med over 700.000 solgte boksere til fornøyde nordmenn, har Tufte Wear entret motebransjen med kolleksjonen Tufte Essentials. Som navnet tilsier baserer Tufte Essentials seg på basic, dette er klassikerne som passer til alle menn i alle settinger.

btt