Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM AV BOYS MEMBERSHIP CLUB | LES MER HER »
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

DEN KLASSISKE CHINO-BUKSEN

Chinos er en klassisk bukse som kan brukes til flere anledninger

Chinos er en bukse med lang historie og som fortjener en plass i klesskapet til alle menn. Chinosen kom som et alternativ til ullbuksen under den britiske okkupasjonen av India. Ullbuksen var varm og ubekvem, man laget da bomullsbukser i en beige farge som alternativ. Chinosbuksen ble etter dette en del av de militære uniformene i generasjoner. Etter andre verdenskrig begynte de amerikanske soldatene å bruke denne type bukse også til hverdags, og allerede da ble den brukt både i kombinasjon med t-skjorte, men også med skjorte og blazere.

EN ALLSIDIG BUKSE

En av grunnene til at vi elsker denne type bukse er at den fungerer like godt med ulike kombinasjoner og kan brukes til alle anledninger. Chinosen er også en bukse hvor farger alltid har stått sterkt. Vi tør å bruke litt dristigere farger i tillegg til klassisk blå, svart eller beige. Dette løfter antrekkene og vi kan lett variere fra sesong til sesong.

VELG RIKTIG SKJORTE

Mange tenker på skjorten som den perfekte kombinasjonen til chinos og på mange måter er den nok også det. Det fine er at det ikke er noen begrensninger i hvilken type skjorte som passer til chinos. I antrekkene ovenfor har vi kombinert buksen med penskjorter, men også med skjorter i flanell, oxford og cord. Alle fungerer fint, og passer til forskjellige anledninger, slik at du enkelt kan velge det du liker.

Boysguide Les mer