Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM AV BOYS OF EUROPE MEMBERSHIP CLUB »
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Shortsen du trenger i sommer!

Shorts er et nøkkelplagg i alle garderober. Hos Boys of Europe finner du shorts til absolutt alle anledninger. 

Denim

Hverdagshortsen

Denimshortsen er et stilsikket og behagelig valg som passer til de aller fleste anledninger. Slim knit bermuda har god stretch og en normal til slim passform. Denimshortsen er en favoritt- og passer like fint på vei til stranden, som på hytta eller hagefesten.

 

SHOP HER
Chino

Shorts til fest

Slim structure bermuda er en komfortabel og klassisk chinoshorts. Chinoshortsen er en mer pyntet shorts som passer til de fleste anledninger. Kombiner den med en hvit t-skjorte til hverdags, eller med skjorte til formelle anledninger.

 

SHOP HER
Linshortsen

Hagefesten

Linshortsen fra Mr. Capuchin er en myk og behagelig shorts i komfortabel linkvalitet. Linshorten er en favoritt blant gutta og er like aktuell i år som i fjor. Style den med en enkel t-skjorte og sneakers eller skjorte for finere anledninger.

 

SHOP HER
Sporty

Til hverdag

Det perfekte valget for avslappende og sporty sommerdager. Den elastiske strikk-snøringen i livet gir shortsen et sporty uttrykk. Med en god kvalitet i behagelig bomulls-stretch er denne shortsen perfekt til sommerens mange og varierte anledninger.

SHOP HER
Standen

BADESHORTEN

Skal du ut å bade? Da trenger du sesongens kuleste badeshorts. Hva med en badeshorts fra Jean Paul? Et stilsikkert valg!

SHOP NÅ SHORTS