Det er lett å se bra ut!

HENRY CHOICE
henry_choice_merke3

Henry Choice ble etablert i 1989 og med over 20års historie er Henry Choice et velkjent norsk merkenavn. Henry Choice fremstår i dag som revitalisert og er helt og holdent dedikert til å tilby jeansmote med høy kvalitet til en fornuftig pris

WOS NOT WOS
merker6

Kolleksjonene inneholder stilrene klær med detaljer og kontraster. Uansett årstid vil du alltid finne t-shirts og hoods med print og grafikk, men kolleksjonen inneholder også skjorter, strikk og jakker.WOS NOT WOS
selges kun hos Boys of Europe.

MADE BY MONKEYS
merker7

Made by Monkeys er et merke som alltid vil ha klær med en klassisk forankring og et moderne og lekent snitt. Her får du kvalitet blandet med lekne og humoristiske innslag, slik at du kan kle deg klassisk uten at det blir oppfattet som kjedelig.

JEAN PAUL
merker8

Stilen er klassisk, tidløs og preppy, men en fargepalett tilsvarende den du finner på den franske Middelhavskysten. Stilen kalles gjerne “preppy”, og blir kanskje sett på som litt  overfladisk, sossete stil, men Jean Paul har et slektstre, en arv og historie som oser av autentisitet og funksjonalitet. Jean Paul er avslappet, sporty og enkelt, men alltid velkledd.

JP 52
merker9

JP52 er en Jean Paul kolleksjon inspirert av friluftsliv og ekspedisjon. Dette er den «rampete lillebroren» til Jean Paul med et mer rugged og værbitt uttrykk. Kolleksjonen byr på tøffe vasker, badger, broderier og vevde detaljer som gir plaggene det lille ekstra.

TUFTE
2017_10_12-Tufte-Essentials-Hovedbilde

Med over 700.000 solgte boksere til fornøyde nordmenn, har Tufte Wear entret motebransjen med kolleksjonen Tufte Essentials. Som navnet tilsier baserer Tufte Essentials seg på basic, dette er klassikerne som passer til alle menn i alle settinger.

btt