Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Få varene dine levert samme dag med Porterbuddy!*

Alle shorts 50%*

Jeanstrend for menn

Er du klar for å heve stilen din med de nyeste trendene innen herrejeans i 2024? Utforsk våre stylingtips som vil gi deg et friskt og moderne preg, uansett anledning. Fra denim-on-denim eleganse til lag-på-lag, ta en titt på hva som vil dominere jeansscenen i år og få inspirasjon til å uttrykke din personlige stil.

 

 

Denim duo - tidløs eleganse

Skap et sofistikert utseende ved å kombinere en denim skjorte med jeans. Velg kontrasterende nyanser for visuell appell og fullfør stilen med stilige sko. Denne allsidige kombinasjonen passer perfekt for både uformelle sammenkomster og en avslappet arbeidsdag.

 

Lag-på-lag

Ta din stil til nye høyder med lyse jeans, en cordfløyel jakke og en college genser. Velg dype farger for en touch av luksus. Dette lag-på-lag-antrekket gir en sofistikert og avslappet look samtidig, ideelt for kjøligere dager.

Mørkeblå mysterium

Skap et mystisk og maskulint utseende med mørkeblå jeans og en overskjorte. Kontrasterende farger gir et balansert uttrykk, perfekt for en kveldsdate eller uformelle sammenkomster. Fullfør stilen med elegante boots eller sneakers.

Uformell eleganse

Utforsk det friske utseendet med en skjorte, grønn linjakke og lyse jeans. Den grønne jakken gir kontrast og passer perfekt for vårens fargerike dager. Legg til hvite sneakers for uformell eleganse eller skinnende loafers for en oppskalert stil.

Den ultimate laid-back look

Avslutt din stilreise med en laid-back look - lyse jeans med en oversized denim skjorte. Dette antrekket gir komfort uten å ofre stilen. Legg til kule sneakers eller slip-on sko for det perfekte uformelle uttrykket.

 

Oppsummering med 3 Tips:

  1. Eksperimenter med kontraster: Utforsk kombinasjoner av lyse og mørke nyanser for å skape visuell appell og dynamikk i antrekket.
  2. Lag-på-lag eleganse: Omfavne lag-på-lag-stilen med cordfløyel, denim og collegegensere for et sofistikert uttrykk, perfekt for variert vær.
  3. Personlig touch: Legg til dine egne detaljer som skovalg og accessoirer for å gjøre hvert antrekk unikt og personlig.

Skap din egen jeansstil i 2024 ved å følge disse trendene og la garderoben din være et uttrykk for din personlige smak og stil!