Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Få varene dine levert samme dag med Porterbuddy!*

Alle salgsvarer 50% rabatt

Slik styler du shorts

Shorts er utvilsomt det beste plagget for å nyte sommeren, men hvordan gjør du det med stil? Hos Boys of Europe finner du et bredt utvalg av shorts til herre som lar deg løfte antrekket ditt til nye høyder. Vi har samlet noen tips for hvordan du kan style shortsene dine, inspirert av moteeksperter, slik at du kan se både avslappet og trendy ut.

Lag-på-Lag med shorts

En enkel måte å oppgradere shortsantrekket ditt på, er å erstatte buksen med shorts, men beholde den samme lag-på-lag-tilnærmingen. Kombiner shorts med skjorter, gensere og jakker for å skape dybde og kontrast i antrekket ditt. Lek med ulike teksturer og proporsjoner – en genser over skuldrene eller en vest kan gi det lille ekstra. Det norske sommerværet tillater ofte kreativ lag-på-lag styling, som gir en edgy og stilig look.

Ulike typer shorts og hvordan style dem

Hos Boys of Europe har vi et variert utvalg av shorts til herre, som passer til enhver anledning. Her er noen tips til hvordan du kan style de ulike typene:

  • Chinoshorts: Disse klassiske shortsene er perfekte for både formelle og uformelle anledninger. Kombiner dem med en skjorte og loafers for en preppy look, eller med en t-skjorte og sneakers for en mer avslappet stil.
  • Linshorts: Ideelle for varme sommerdager. Style dem med en linskjorte for et luftig og elegant antrekk. Lin gir en naturlig og sofistikert look som passer godt til sommerens avslappede vibe.
  • Sweat shorts: Komfortable og casual, perfekte for en dag på stranden eller en avslappet helg. Kombiner dem med en hoodie eller en enkel t-skjorte for en sporty og komfortabel stil.
  • Cargoshorts: Praktiske og trendy, disse shortsene er utstyrt med mange lommer som gir en røffere stil. Bruk dem med en enkel t-skjorte eller en militærinspirert jakke for en urban og funksjonell look.
  • Denimshorts: En tidløs favoritt som aldri går av moten. De kan styles med nesten hva som helst – prøv dem med en hvit t-skjorte og sneakers for en klassisk sommerstil, eller med en skjorte og sandaler for en mer chic look.

Tuck inn overdelen

For en mer polert og gjennomført stil, anbefales det å tucke inn skjorten, t-skjorten eller poloen i shortsen. Dette gir et mer formelt og ryddig utseende, selv med shorts. En enkel, hvit t-skjorte eller piquet tucked inn i en linshorts kan se både elegant og avslappet ut. Prøv det også med badeshorts for en uanstrengt og stilig ferielook.

Utforsk vårt utvalg av shorts

Hos Boys of Europe finner du shorts for enhver anledning. Våre shorts kan enkelt styles opp eller ned, avhengig av anledning og humør. Husk at hemmeligheten til et vellykket antrekk ligger i å tenke på shorts som en integrert del av garderoben din, ikke bare et praktisk plagg for varme dager.