Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

KARRIERE

Jobbe i Boys of Europe

I Boys of Europe lever vi av den gode kundeopplevelsen. For å levere på dette trenger vi de beste medarbeiderne. Hvis du er en nysgjerrig, inspirerende, jovial person med selvtillit er du kanskje den vi ser etter. Har du i tillegg interesse og kunnskap for mote vil vi gjerne høre fra deg.

Boys of Europe har i dag over 60 stk butikker i hele landet. Vi selger merkene Henry Choice, Made by Monkyes, Wos Not Wos og Jean Paul, som vi designer og produserer på Sagene i Oslo.

Boys of Europe eies av Motehuset Voice Norge AS, som i tillegg eier Match, VIC og Jean Paul. Vi er en organisasjon med mange entusiastiske medarbeidere innenfor ulike områder. Våre ansatte jobber med alt fra design, produktutvikling, salg, markedsføring og logistikk, til regnskap, økonomi og kundeopplevelse i butikk. Servicekontoret ligger på Sagene i Oslo. Som medarbeider i VOICE har du store utviklingsmuligheter.

Vi tar deg på alvor og når du søker jobb hos oss, og bruker et rekrutteringssystem som tar vare på dine personopplysninger. Kun personer som er delaktige i rekrutteringsprosessen har innsyn i de opplysninger du legger inn.

Send oss en søknad hvis du har lyst til å bli vår kollega. Vi gleder oss til å høre fra deg!