Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr!

RETUR, BYTTE OG REKLAMASJON

Det skal være lett å returnere, bytte eller reklamere på en vare kjøpt hos boysofeurope.no. Vi hjelper deg selvfølgelig.

Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra bestillingen er mottatt av deg, dette gjelder på både salgsvarer og nyheter. Samtidig har vi alltid gratis retur. Varene må returneres i samme stand som de ble mottatt. Dersom en vare ikke returneres i henhold til kriteriene nedenfor, setter vi oss ikke ansvarlige for tilbakebetaling. Hvis disse kriteriene ikke blir møtt, vil du få pakken sendt tilbake til deg. 

KRITERIER FOR RETUR

  • Varene må returneres til vårt lager innen 30 dager fra mottatt ordre.
  • Varene må ikke være brukt, endret eller vasket, samt at merkelapper som hang-tags og prisetiketter ikke må være fjernet fra produktet.
  • Sko skal returneres i samme eske som de kom i. 
  • Kroppsnære produkter vil bli sendt forseglet. Dersom forseglingen er brutt kan ikke produktene returneres. Dette gjelder undertøy, sokker og badetøy.

RETUR - SLIK GJØR DU

  1. Fyll inn returskjema som du finner på baksiden av følgeseddelen din med riktig antall for hver av varene du returnerer.
  2. Klipp av nederste del av returskjema og legg dette sammen med varen(e) du skal returnere.
  3. Klistre den selvklebende returfraktseddelen godt over limingen på pakken din. Sørg for at den gamle forsendelseslappen ikke er synlig, og at pakken er godt forseglet.
  4. Lever pakken inn på samme sted som du hentet den, det være seg en Boys of Europe-butikk eller et PostNord utleveringssted. Uansett hvilken leveringsmåte som er valgt, skal returen alltid leveres inn til PostNord. Merk at pakken ikke kan sendes med Posten Norge, Porterbuddy eller legges i postkasse. Husk å be om kvittering for innleveringen.

TILBAKEBETALING
Tilbakebetalingen vil skje når returen er mottatt av oss og kontrollert for mangler. Betalingen utføres til det samme kortet og kortnummeret som betalingen ble utført fra. Det vil ta mellom 3 – 10 virkedager før tilbakebetalingen er inne på kortet. Dette gjelder både bruk av Visa, Mastercard og Vipps. Hvis du har valgt faktura som betalingsmåte vil denne bli kreditert, les gjerne mer om dette hos vår fakturaleverandør AfterPay.

BYTTE AV VARE I BOYS OF EUROPE BUTIKK
Dersom du ønsker å bytte en vare du har kjøpt på boysofeurope.no kan du gjøre dette i hvilken som helst Boys of Europe butikk i Norge. Ved bytte i butikk gjelder følgende kriterier:

  1. Vi gir ikke ut kontanter eller gavekort ved bytte i fysisk butikk. Du kan bytte inn varen din i en annen vare med samme verdi eller i en dyrere vare. Det er ikke mulig å bytte til en rimeligere vare.
  2. Hvis du ønsker pengene dine tilbakebetalt må varen sendes tilbake til nettbutikken. Hvis du ønsker dette kan du følge stegene for retur som står beskrevet lenger opp på siden.

REKLAMASJON OG/ELLER MANGELFULL LEVERING
Hvis du ønsker å reklamere på en vare du har kjøpt på boysofeurope.no, kan du kontakte kundeservice på kundeservice@boysofeurope.no

Dette gjelder defekte varer, varer som har blitt skadet under transport, mangelfull levering eller feil vare levert. Kundeservice vil hjelpe deg videre med reklamasjonen din.

Ønsker du å lese mer om angrerett, kan du gjøre det her.