Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Varsity trend

Varsity Trend: Den tidløse stilen for moderne herrer

Vær klar til å ta imot en epoke med sofistikert stil og sportslig eleganse - Varsity-trenden er tilbake, og den tar moteverdenen med storm. Inspirert av den tidløse Ivy League-estetikken og den avslappede collegekulturen, bringer Varsity-trenden frem et utvalg av plagg som tar oss tilbake til de gode gamle dagene. Fra hettegensere til collegejakker, chunky strikkegensere til cardigans, rette og vide jeans til sporty detaljer, og ikke minst oxford-skjorter og kordfløyel, denne trenden har noe for enhver moderne herre som ønsker å utstråle selvsikkerhet og stil. Bli med oss mens vi dykker inn i Varsity-trenden og oppdager de beste måtene å inkorporere den i din egen garderobe.

Ivy League - Den tidløse inspirasjonen

Varsity-trenden trekker inspirasjon fra den anerkjente Ivy League-stilen, kjent for sin elegante og sofistikerte appell. Denne moteretningen, opprinnelig fra de prestisjetunge universitetene på østkysten av USA, har en lang historie og har bevart sin popularitet gjennom tidene. Ivy League-estetikken kjennetegnes av tidløse plagg som oxford-skjorter, kordfløyel, rette og vide jeans, og raffinerte detaljer. Denne klassiske stilen gir et snev av aristokratisk sjarm til ethvert antrekk og gjør den til et ideelt valg for menn som ønsker å utstråle sofistikering og selvtillit.

Klassiske plagg: Hettegensere og Collegejakker

To av de mest ikoniske elementene i Varsity-trenden er hettegensere og collegejakker. Hettegensere, som en gang var begrenset til treningsstudioet, har nå blitt et nøkkelplagg i hver herres garderobe. Disse komfortable og allsidige plaggene kan enkelt styles med både jeans og dressbukser for å skape en uanstrengt kul look.

Collegejakker, med sin karakteristiske Varsity-stil, har også blitt en populær favoritt blant menn. Med kontrasterende ermer, broderte detaljer og skinn- eller semsket skinnakseenter, gir disse jakkene en sofistikert sporty touch til ethvert antrekk. Velg en collegejakke i duse toner for en subtil stil, eller gå for en dristig fargekombinasjon for å virkelig utmerke deg.

Komfort og stil: Chunky strikkegensere og cardigans

For de kjøligere dagene og netter er chunky strikkegensere og cardigans uunnværlige i Varsity-trenden. Disse plaggene gir ikke bare ekstra varme, men også en følelse av luksus og sofistikering. Kombiner en chunky strikkegenser med en skreddersydd bukse for en avslappet, men likevel polert look. Cardigans, derimot, kan brukes over en skjorte eller T-skjorte for å legge til et lag av stil og raffinement. Velg en cardigan i en nøytral farge for en klassisk look, eller gå for en iøynefallende farge for å sette et personlig preg på antrekket.

Den perfekte matchen: Rette og vide jeans med sporty detaljer

Varsity-trenden handler også om å finne den perfekte balansen mellom komfort og stil. Rette og vide jeans er det ideelle valget for å oppnå denne balansen. Disse buksene gir deg en avslappet og uanstrengt look samtidig som de gir et snev av sofistikering. Velg et par jeans i en mørk vask for en mer formell stil, eller gå for en lysere vask for en mer avslappet tilnærming. For å fullføre Varsity-stilen, legg til sporty detaljer som striper eller broderte logoer på buksene for å fremheve det sportslige aspektet.

Tidløs eleganse: Oxford-skjorter og kordfløyel

Når det gjelder å legge til en touch av tidløs eleganse i antrekket ditt, er oxford-skjorter og kordfløyel to uunnværlige elementer i Varsity-trenden. Oxford-skjorter er kjent for sin rene og polerte stil, og kan enkelt styles med både jeans og chinos for et sofistikert hverdagsantrekk. Kordfløyel, på den annen side, er et mykt og luksuriøst stoff som gir antrekket ditt et snev av raffinement. Velg en kordfløyelsjakke eller bukser i en dyp juvelfarge for å virkelig utmerke deg.

Slik får du Varsity-stilen - 3 nyttige tips

1. Balanser sporty og sofistikert: Kombiner hettegensere eller collegejakker med rette jeans og oxford-skjorter for å skape en stilfull kontrast. Legg til sporty detaljer for ekstra preg.

2. Lag-på-lag med teksturer: Eksperimenter med forskjellige teksturer ved å kombinere chunky strikkegensere eller cardigans med oxford-skjorter og rette jeans. Legg til kordfløyel for mer dybde og raffinement.

3. Vær modig med farger og mønstre: Ikke vær redd for å prøve fargerike hettegensere eller collegejakker, eller bruk mønstrete tilbehør som caps eller ryggsekker for å gi antrekket liv. Vær kreativ og unik med valg av farger og mønstre.