Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Få varene dine levert samme dag med Porterbuddy!*

Black Week 2024 hos Boys of Europe - Kick-start Julehandelen!

Bli med oss på en spennende reise inn i årets mest etterlengtede shoppingevent - Black Week 2024 hos Boys of Europe!

Når er Black Friday og Black Week hos Boys of Europe?

Black Friday vil i år være fredag 29. november. Hos Boys of Europe forbereder vi oss på å gi deg utrolige tilbud gjennom hele Black Week. Fra klær til tilbehør, vi har alt du trenger for å gjøre julehandelen enkel og rimelig. Hold av datoen, og bli med på festen!

Meld deg inn i vår Kundeklubb for eksklusive fordeler!

Er du nysgjerrig på hvilke fantastiske tilbud som venter deg under Black Week hos Boys of Europe? Da er det på tide å bli med i vår Kundeklubb nå! Som medlem vil du oppleve følgende fordeler:

  • Du får tilgang til de beste Black Week-tilbudene før alle andre. Sikre deg de mest ettertraktede varene til uslåelige priser.
  • Mulighet til å planlegge i god tid. Vær grundig forberedt når Black Week starter, og unngå stresset med siste øyeblikk-handlinger.
  • Bli med i vår Kundeklubb i dag og få førstehånds tilgang til de eksklusive Black Week-tilbudene!

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB!

Historien bak Black Friday - Visste du dette?

  • Visste du at Black Friday er kjent som en av årets største handledager? Denne begivenheten har en spennende historie:
  • Black Friday er dagen etter at amerikanerne feirer Thanksgiving, som alltid faller på den fjerde torsdagen i november. Derfor varierer datoen for Black Friday mellom 23. og 29. november hvert år.
  • Opprinnelsen til Black Friday er litt usikker, men én teori knytter den til kaoset som oppstod i Philadelphia på 1950-tallet. Dette var da store mengder amerikanere strømmet til byens butikker for å handle julegaver, og politiet beskrev situasjonen som kaotisk.
  • Til tross for kaoset hadde den massive handelen en positiv effekt: Butikker gikk fra røde til svarte tall på regnskapsbøkene, og derav oppstod navnet "Black Friday."

Sjekk ut våre aktive kampanjer mens du venter på Black Week!

Mens vi teller ned dagene til Black Week, kan du allerede dra nytte av våre aktive kampanjer. Hos Boys of Europe finner du alltid gode tilbud på klær og tilbehør. Utforsk vårt utvalg nå og gjør deg klar til å handle enda smartere når Black Week er her!

SE VÅRE KAMPANJER HER