Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Få varene dine levert samme dag med Porterbuddy!*

Farsdag 2023: gavetips og feiring hos Boys Of Europe

Farsdagen er en spesiell anledning for å hedre og sette pris på alle fantastiske fedre der ute. I 2023 faller denne hjertevarmende dagen på søndag den 12. november, den andre søndagen i november. Boys of Europe ønsker å hjelpe deg med å finne den perfekte farsdagsgaven som vil glede far eller en annen betydningsfull farsfigur i livet ditt. Vi har satt sammen noen flotte gavetips for å gjøre dagen minneverdig

Farsdagsgaver - tips som treffer hjem

Når du tenker på en farsdagsgave, er det viktig å velge noe som viser din kjærlighet og takknemlighet, samtidig som det er noe praktisk og rimelig. Hos Boys of Europe har vi et bredt utvalg av gaver som far vil sette pris på i hverdagen.

Praktiske farsdagsgaver han vil elske

Vi vet at gaver ikke nødvendigvis må koste en formue for å være meningsfulle. Forbruksvarer som undertøy og sokker er alltid en sikker vinner. Vårt sortiment inneholder alt fra ankelsokker til tennissokker og boxershorts i ulike stiler og farger.

Behagelige farsdagsgaver for avslapning

Hvem sier nei til komfortable plagg å slappe av i? Boys of Europe tilbyr myke joggebukser, kule hettegensere, og til og med nattøy, inkludert pysjamasbukser og t-skjorter. Dette er flotte alternativer for å gi far noen velfortjente avslappende øyeblikk. En herlig morgenkåpe eller accessories som skinnhansker, skjerf, belter og luer er også gode gaveideer som passer perfekt til farsdagen.

Historien Bak Farsdagen

Lurer du på hvorfor vi feirer farsdag? Tradisjonen varierer fra land til land, men i USA begynte det hele med å hedre fedrene som gikk tapt i en tragisk eksplosjon. Hos oss i Norden ble farsdagen populær etter andre verdenskrig. Uansett opphavet, handler farsdagen om å vise takknemlighet for alle fedre og farsfigurer.

Meld deg inn i vår Kundeklubb for eksklusive fordeler!

Er du nysgjerrig på hvilke fantastiske tilbud som venter deg? Da er det på tide å bli med i vår Kundeklubb nå! Som medlem vil du oppleve følgende fordeler:

  • Du får tilgang til de beste tilbudene før alle andre. Sikre deg de mest ettertraktede varene til uslåelige priser.
  • Mulighet til å planlegge i god tid.
  • Bli med i vår Kundeklubb i dag og få førstehånds tilgang til de eksklusive tilbudene!

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB!