Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM AV BOYS OF EUROPE MEMBERSHIP CLUB »
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

MØT VÅRE ANSATTE

Mohammad Fares_BoE_Portrett.jpg

Moa, Butikkselger hos Boys of Europe Metro

Moa har jobbet i Boys of Europe siden 2020. Han hadde hørt fine ting om butikken fra en venninne og søkte derfor sommerjobb hos nettopp Boys of Europe Metro. Sommerjobben resulterte i den faste deltidsstillingen han har i dag.

«Jeg trives i jobben hos Boys of Europe fordi jeg har mange blide og gode kunder, og det er et godt arbeidsmiljø her,» forteller Moa. «Jeg ble godt tatt imot da jeg startet i jobben, og fikk god opplæring og oppfølging videre. Jeg er mye tryggere i jobben min, og på et helt annet nivå som Butikkselger nå enn da jeg startet her.»

Moa trekker frem at man som ansatt i Boys of Europe blir en del av et inkluderende arbeidsmiljø. Man får den opplæringen man trenger, får ansvar og muligheter til å påvirke jobben sin, og føler at man er en del av det store bildet som ansatt. Kulturen er preget av åpen kommunikasjon, at det er enkelt å komme med innspill, og en flat struktur.

Audun Caspersen_BoE_Portrett.jpg

Audun, Butikkleder hos Boys of Europe Tveita

Audun har vært ansatt i Boys of Europe siden 2010, og har hatt flere forskjellige roller. Han startet som deltidsansatt mens han studerte, og fikk deretter muligheten som vikarierende Butikkleder i 6 måneder, før han fikk fast stilling som Butikkleder fra 2014. Han har vært leder i flere av Boys of Europe sine butikker.

«Kundene er det som gjør at jeg trives på jobb,» smiler Audun. «Det å bruke kompetansen min til å hjelpe kunden og gjøre kunden fornøyd er veldig motiverende for meg.»

Audun beskriver kulturen i Boys of Europe som jovial, laidback og hyggelig. Aldri har han følt at han forstyrrer noen når han ringer med et spørsmål, og han får god oppfølging fra ledelsen. Han anbefaler en jobb hos Boys of Europe til alle som liker kontakt med mennesker og som har en sans for klær og mote.

Hanne Jørgensen Husebø_BoE_Portrett.jpg

Hanne, Butikkselger hos Boys of Europe Bryn

Hanne begynte å jobbe i Boys of Europe i 2014. Hun har vært ansatt som både Butikkleder i 2 år, og deretter som deltidsansatt mens hun har studert. Hanne har også fått muligheten til å ha ansvar for 2 butikker samtidig i en periode.

«Fellesskapet i Boys of Europe er det som gjør at jeg trives så godt på jobb,» forteller Hanne. «Som ansatt får man mye tillit, blir sett og får muligheter. Det er helt unikt hvor flinke man er til å utvikle gode selgere i Boys of Europe.»

Hanne forteller videre at det gode arbeidsmiljøet i butikken smitter over på kundene. Boys of Europe har en jovial og profesjonell, men leken kultur, som i følge Hanne er helt spesiell.

Vi spør Moa, Audun og Hanne – hva skiller Boys of Europe fra andre butikker?

«Ansatte som er stolte av merkene vi selger, og som kan mye om produktene.»

«Et bredt spekter av varer som treffer en stor målgruppe, og ikke minst at vi er gode på jeans.»

«Fokus på service og produktkunnskap.»