Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

JOBBE I BOYS OF EUROPE

Møt våre ansatte

Bilde av medarbeidere Tobias og TonjeTobias - Kolleksjonssjef
"I Boys of Europe får jeg mulighet til å bygge, utvikle og lede en engasjert og dyktig gjeng med designere".
Det å jobbe sammen med mennesker som deler en visjon, en plan, og en tydelig målsetning; gir ekstremt mye energi. Man føler ett tett og nært felleskap – på tvers av avdelinger – i butikk og på kontoret. Det er Boys of Europe for meg.’’
Vi på produkt jobber daglig med å kle mannen i Norge. Fra inspirasjonsreiser til Tokyo og London, til designbordet på Sagene, skapes helt unike plagg for det norske markedet. Det handler om å la seg inspirere av ulike trender, farger, snitt og uttrykk, internasjonalt og nasjonalt, og å sy det sammen til unike plagg som passer vår strategi og merkevare.
Det å jobbe med klær og mote i dag er ekstremt spennende. Det er ikke bare en stor trend som tar over markedet lenger. Markedet består av mange små og store trender. Det gjør designprosessen spennende, utfordrende og ikke minst givende. Mulighetene er mange!

Tonje - Visual Merchandiser
"Det er menneskene som jobber i Boys og de spennende arbeidsoppgavene jeg har, som gjør at det er gøy å gå på jobb hver dag".
Som Visual Marchandiser i Boys of Europe har jeg arbeidsdager med stor variasjon og spennende oppgaver. Jeg er så heldig å jobbe ut mot butikk med en fantastisk gjeng som inspirerer meg til å jobbe videre med å utvikle konseptet og oss som kjede. I Boys of Europe er det rom for komme med ideer og å være kreativ. Vi utfordres til å tenke framover i en hverdag som stadig er i utvikling.

Bilde medarbeidere Robert og PetterRobert - Regionsjef
"I Boys er trivselsfaktoren skyhøy og arbeidsgleden stor".
Jeg har vært så heldig å få jobbe over 8 år i Boys of Europe som Regionsjef. Hos oss er ingen dag lik den andre, vi har mange baller i luften og vi har alltid noen spennende prosjekter på gang. Sammen jobber vi hver dag med mål om å bli best i vår bransje, og vi er på konstant søken etter å utvikle oss.

Petter - Butikksjef Buskerud
"Det at de vet hvilken kompetanse de ansatte innehar og at de ikke er redd for å spørre om innspill, setter jeg stor pris på".
Jeg har vært butikksjef i Boys of Europe i snart to år. Mine oppgaver som butikksjef er; sammen med mitt team, å drifte en solid og god butikk. Samtidig som å få nye og gamle medarbeidere til å trives godt på jobb i en tidvis travel butikkhverdag. Og ikke minst sørge for at du som kunde skal kunne komme til oss å finne akkurat det du er på jakt etter, og å føle deg trygg og fornøyd med fagkunnskapen og servicen du fikk hos oss.
På den korte tiden jeg har vært i Boys of Europe føler jeg at jeg har vært heldig å få være med på mye, noe som gjør jobbhverdagen enda mer spennende. Alt fra workshops innen rekrutteringsprogram av nye butikksjefer- internt og eksternt, til å komme med innspill på markedsføringsplaner. Jeg har også fått være med på å velge ut og påvirke kommende kolleksjoner. Dette gjør det spennende og lærerikt å jobbe i Boys of Europe.

Bilde medarbeidere Silvia og MarenSilvia - Butikksjef Vinterbro
"Jeg startet som deltidsmedarbeider hos Boys of Europe, og med de store utviklingsmulighetene som de tilbyr, jobber jeg nå som butikksjef på Boys of Europe Vinterbro senteret".
Min hverdag er fylt med fine opplevelser, noe som gjør at jeg gleder meg til å dra på jobb. Det gir meg livsglede å jobbe med det jeg elsker. Boys of Europes verdier har en enorm innvirkning på meg som butikksjef og person og jeg er stolt av å være en del av et team som legger til rette for faglig og personlig utvikling. Konseptet er unikt og produktene vi selger er av stor verdi for meg. Min jobb er med på å bidra til ytterligere vekst og fremgang for virksomheten.

Maren - Butikksjef Rykkinn
"I Boys er det rom for å utvikle seg og mulighet til å bygge karriere".
Når jeg startet i Boys of Europe for 5 år siden som julehjelp hadde jeg aldri trodd jeg kom til å sitte her som butikksjef i dag. I Boys of Europe er det rom for å utvikle seg og mulighet til å bygge karriere. Som butikksjef i Boys of Europe får jeg jobbe tett opp mot kunder, drive et team av ansatte i butikken og stå for den daglige driften. Ingen dager er like, jeg blir utfordret og lærer nye ting hver dag! 

bilde medarbeidereCharlotte - Butikkmedarbeider Ski
"Jeg brenner for salg og for meg er dagen komplett når kunden går ut med stort smil om munnen og føler de har blitt sett, hørt og ivaretatt fra første sekund Det er arbeidsglede det!"
Som butikkmedarbeider er du en bidragsyter til teamet, du elsker salg og er genuint opptatt av å skape «godfølelsen» for kundene. Du har ikke det fulle og hele ansvaret for butikken, men en tydelig stemme når det kommer til omgjøringer, beslutninger og drift av butikken. For meg er det viktig å være tilstede, tenke nytt og kommersielt samtidig som vi klarer å få frem det lille ekstra. Jobben min er et sted jeg trives, har det gøy og utfordres på en og samme gang. Det reflekteres i arbeidet og kundeopplevelsen jeg klarer å skape for kundene hver gang de er innom. 

Jostein - Butikkmedarbeider Brotorvet
"Boys of Europe er en butikkjede som er en veldig gøy og inspirerende arbeidsplass. Det gir deg jobbmuligheter og plass til å utvikle deg".  
Det å jobbe i Boys of Europe er for meg en unik opplevelse, hvor du alltid møter på nye utfordringer. Du møter nye mennesker hver dag, noe jeg trives godt med. Jeg har en stilling på 40% på Boys of Europe Brotorvet. Jeg er med på å sette opp salg, omgjøringer og ta varemottak. Dette har gitt meg et innblikk i hvordan det er å jobbe i detaljhandel.