Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Levering på døren! Kjøp for over 1000,- og få FRI FRAKT!

DYREVELFERD

Vårt ansvar

Voice Norge AS aksepterer ikke under noen omstendigheter at dyr skades i produksjon av våre produkter. Vi krever at alle materialer som stammer fra dyr i våre produkter, er fra dyr som er behandlet humant og i henhold til gjeldende dyrevernslover og anbefalinger.

Lær

Voice Norge AS bruker kun skinn og lær fra nyttedyr som griser, sauer og kyr, og kun dersom dyrene opprinnelig er blitt slaktet for kjøttproduksjon. Voice Norge AS bruker ikke skinn fra områder som er kjent for dårlig dyrehold eller for å transportere dyr under kritikkverdige forhold.

Merinoull

Voice Norge AS produkter av merinoull er fra sertifiserte leverandører som garanterer at ullen ikke kommer fra sauer som har blitt utsatt for mulesing.

Angora ull

Voice har besluttet å forby Angoraull i alle våre produkter. Forbudet er gjeldende for alle produkter som er produsert etter 01.12.2015.

Pels

Voice Norge AS bruker ikke pels fra dyr som er oppdrettet eller fanget spesielt for pelsens skyld. Voice Norge AS kan bruke pels fra nyttedyr som alpakkaer, sauer, lam osv. Kaniner anses ikke som nyttedyr, derfor bruker vi ikke kaninpels i våre produkter.

Dun

Voice Norge AS forbyr bruk av dun plukket av levende fugler i våre produkter. Vi bruker kun fjær og dun fra fugler som har blitt avlet for matindustrien, med unntak av fjær eller dun fra gjess som har blitt tvangsforet for produksjon av foie gras. Vi krever bevis fra våre leverandører at all dun og fjær i våre produkter er i tråd med våre restriksjoner.

Dyreforsøk

Voice Norge AS er imot dyreforsøk og oppfordrer alle samarbeidspartnere til å følge våre retningslinjer i denne saken.