Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Få varene dine levert samme dag med Porterbuddy!*

Alle salgsvarer 50% rabatt

Slik vasker du jeans

Slik vasker du jeans

Lurer du på hvor ofte du bør vaske jeansen for å bevare passform og farge? Følg disse tipsene for hvordan du kan vaske jeans på best mulig måte, og sikre at jeansene holder seg i topp stand så lenge som mulig.

Hvor ofte bør jeg vaske jeans?

Mange undrer seg over hvor ofte man egentlig bør vaske jeansen. Svaret er like individuelt som jeansens eier, men med riktig pleie kan du unngå hyppig vasking. Flekkfjerning med en fuktig klut og lufting av plagget kan ofte være tilstrekkelig.

Hvor varmt skal jeans vaskes?

Alltid sjekk vaskeanvisningen før du vasker jeans. Moderne vaskemidler gjør det unødvendig å bruke høy temperatur eller lang programtid. Velg lavere temperatur og kortere program for å spare energi. Bruk også miljøvennlige vaskemidler for å skåne både jeansen og miljøet.

Kan jeg ha jeans i tørketrommel?

Nei, jeans skal ikke i tørketrommel! Lufttørking er det beste for å bevare passformen. Stretch-fibrene skades i tørketrommelen, og du vil unngå å oppdage at jeansen ikke sitter like flatterende som før.

Hvordan vaske mørke jeans?

Vask alltid mørke jeans sammen med lignende farger for å unngå fargeblekning. Mørke jeans mister naturligvis noe farge de første gangene de vaskes. For å bevare den opprinnelige fargen lengst mulig, vreng jeansen før vask. Dette enkle grepet kan bidra til å bevare jeansens utseende over tid.

Oppsummering

  • For å bevare jeansens kvalitet, unngå hyppig vasking og bruk en fuktig klut for flekkfjerning.
  • Sjekk vaskeanvisningen for riktig temperatur og bruk miljøvennlige vaskemidler.
  • Lufttørk jeansen for å bevare passformen, og husk å vrenge mørke jeans før vask for å bevare fargen.

Med disse enkle stegene kan du nyte dine favorittjeans i lang tid fremover.