Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
❤️‍🔥 MEDLEMSTILBUD: KJØP 2 OVERDELER, SPAR 50% PÅ DEN RIMELIGSTE. ❤️‍🔥
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Track Pant

Velg farge
Grønn: Dark Green Grønn: Dark Green
699,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dager returrett

Retro trackpant i behagelig kvalitet med rett passform og sydd press i front. Buksen har elastikk og innvendig snøring i livet, stikklommer i siden, passepoilert baklomme og kontraststripe i siden. Kjøp gjerne sammen med Track jacket for komplett sett Les mer

Mer info

Mer info

Retro trackpant i behagelig kvalitet med rett passform og sydd press i front. Buksen har elastikk og innvendig snøring i livet, stikklommer i siden, passepoilert baklomme og kontraststripe i siden. Kjøp gjerne sammen med Track jacket for komplett sett

Materialer: 100% polyester
Fargekode: GPY
Artikkelnummer: 7501810

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Vaskes med tilsvarende farger.

maks 5% krymp

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler