Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
❤️‍🔥 MEDLEMSTILBUD: KJØP 2 OVERDELER, SPAR 50% PÅ DEN RIMELIGSTE. ❤️‍🔥
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Scott longsleeve polo

Velg farge
Grønn: Green Milieu Grønn: Green Milieu
699,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dager returrett

Langermet polo med lys krage og og vevet knappestolpe med lyse knapper. Poloen er i en myk og lett bomullskvalitet og har regular passform med rett avslutning nederst. Les mer

Mer info

Mer info

Langermet polo med lys krage og og vevet knappestolpe med lyse knapper. Poloen er i en myk og lett bomullskvalitet og har regular passform med rett avslutning nederst.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: GIV
Artikkelnummer: 7502304

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes med tilsvarende farger.

maks 5% krymp, ikke stryk på applikasjon

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler