Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr

Syden collegegenser

Velg farge
Blå: Marina Blå: Marina Hvit: Eggnog Hvit: Eggnog
499,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Collegegenser med rund hals og ribkanter rundt halsåpning, på ermet og nederst. Genseren har print på brystet og en liten printdetalj i nakken. Logotab i siden og ledig passform. Kjøp gjerne Syden shorts for matchende sett. Les mer

Mer info

Mer info

Collegegenser med rund hals og ribkanter rundt halsåpning, på ermet og nederst. Genseren har print på brystet og en liten printdetalj i nakken. Logotab i siden og ledig passform. Kjøp gjerne Syden shorts for matchende sett.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: O88
Artikkelnummer: 7249989

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i fluorkarboner.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Maks 5% krymp, må ikke strykes på trykket

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler