Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600,-

Ernest overskjorte

Velg farge
Blå: Dark Navy Blå: Dark Navy
1 599,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Overskjorte i dempet fiskebensvevet ullblanding med fôr i mykt jerseystoff. Skjorten har krage og ton i ton knapper, to brystlommer, rett passform med bærestykke bak, og liten logotab nede i siden. Les mer

Mer info

Mer info

Overskjorte i dempet fiskebensvevet ullblanding med fôr i mykt jerseystoff. Skjorten har krage og ton i ton knapper, to brystlommer, rett passform med bærestykke bak, og liten logotab nede i siden.

Materialer: 50Polyester, 50Wool
Fargekode: C27
Artikkelnummer: 7501101

Vask og vedlikehold

Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

Strykes i fasong på lav varme

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler