Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Franco printet skjorte

Velg farge
Blå: Skyway Blå: Skyway Hvit: Vanilla Ice Hvit: Vanilla Ice
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dager returrett

Printet poplinskjorte med enkel knappestolpe med lyse knapper. Skjorten har en klassisk krage med utagbare krageavstivere, regulerbar mansjett med knapp og spltt, bærestykke bak og tailored passform. Les mer

Mer info

Mer info

Printet poplinskjorte med enkel knappestolpe med lyse knapper. Skjorten har en klassisk krage med utagbare krageavstivere, regulerbar mansjett med knapp og spltt, bærestykke bak og tailored passform.

Materialer: 100% Bomull
Fargekode: E8P
Artikkelnummer: 7249438

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Opptil 3% krymp

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler